Sjöbo IP
8 juni 2008
13:00

Referat: Sjöbo IF - AIF Barrikaden

47 grader varmt, lång bilresa till Sjöbo, 12 man och ingen "riktig" målvakt. Förutsättningarna kunde ha varit bättre på söndageftermiddagen när Barren B gästade Sjöbo.

I första halvlek fick Erik vakta stolparna och matchen hade bara hunnit bli 2 minuter gammal när första målet trillade (bombades) in bakom honom. 2-0 och 3-0 kom på nickar ifrån hemmalaget, och 3-0 var oxå halvtidsresultatet.

I andra halvlek fick Johan G ta över handskarna och fick se bollen rulla förbi sig 4 ggr till. Förutom vid Sjöbos straff (som för övrigt kom efter att Anders D "lekt" målvakt på mållinjen). Anders blev utvisad men Johan G räddade straffen. En fin insats i en annars ganska tafatt match. 7-0 blev slutresultaten och Barren hade några chanser att kunna trycka in ett tröstmål men lyckades aldrig få till det. Tufft, men en smak av verkligheten.

Förutom målvakterna gjorde Daniel en fin kämpainsats på över hela banan och även Morten och Alex är värd ett extra plus. Det är härligt att se att laget kämpar även när det står 7-0! Heder åt alla Barrikadare som inte hänger med huvudet även om det är lite motvind...